Mekatronik Mühendisliği Forum


visual studio 2010 .net
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


Konu: 36
Mesaj: 214
Cinsiyet: Erkek
Kıdem: Jul 2013

arkadaslar visual studio kurdum 2010. bnden pc yi yeniden baslatmami istedi..tamam dedim. 15 dk oldu %17 daha..bu .net nedir nasil yapacagim anlamadim.c++ dersi veren bi vidyoda visual studio 2010 .net kurulmasi gerekiyor demisti.nasil yapacagim bu dev c++ gbi birseymi yardimci olursaniz sevinirim
teknik-ül şahane
ortam-ül geniş
mangır-ül tıkır

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği

Cevapla
Teşekkür Edenler
.
Konu: 91
Mesaj: 410
Cinsiyet: Erkek
Kıdem: Jan 2013

Visual C++ bi tür derleyicidir.Dev C++ ta bir derleyicidir.İkisi çok başkadır.
Sorularınız için:f.ayas@mekatronikmuhendisligi.com

Cevapla
Teşekkür Edenler
.
Konu: 36
Mesaj: 214
Cinsiyet: Erkek
Kıdem: Jul 2013

kuruldu sonunda epey uzun surdu Big Grin

cok zormus visal studio Big Grin dev c++ ye kurban olam
teknik-ül şahane
ortam-ül geniş
mangır-ül tıkır

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği

Cevapla
Teşekkür Edenler
(Bu mesajı son düzenleyen: 07-09-2013, 20:27 PM M. Kasım Yılmaz.) .
Konu: 36
Mesaj: 214
Cinsiyet: Erkek
Kıdem: Jul 2013

.net hakkında bilgi verirmisiniz hocam?
teknik-ül şahane
ortam-ül geniş
mangır-ül tıkır

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği

Cevapla
Teşekkür Edenler
.


Foruma atla:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2017 MyBB Group.